joi, 20 iulie 2017

Sex s manželkou? Odpustené. "Starček" Collins ukáže rýchlosť aj na MS

Následná vojna s domácim atletickým zväzom bet365 bonus pripravila populárneho šprintéra treba o účasť na MS 2013, ale teraz sa zdá, že sú boje s funkcionármi konečne vyriešené.


Nestarnúci Collins bol podľa vyjadrenia svojho manažmentu nominovaný na augustový šampionát do Pekingu.

Pod holým nebom by tak mal pretekať už na svojom ôsmom majstrovstvách sveta, okrem vynútené moskovské bet365 mobil absencia na ňom nechýbal od roku 1999.Na konte má aj štyri účasti na OH, o štart v roku 2012 ho pripravil spomí naný spor.

"Odchod pána Collinsa zapríčinila jeho opakovaná absencia na tréningoch a taky odmietanie odpovedať na telefonáty a maily od tímových manažérov a koučov, "stálo pred tromi rokmi v londýnskom vyhlásení národného olympijského výboru ostrovnej krajiny z Karibiku.

tímovému vedenia sa nepáčilo, že napriek zákazu navštevoval svoju manželku, ktorá je jeho trénerkou. "Žiadajú odo mňa, aby som sa vzdal ženy pre tím.To nikdy neurobím, "napísal vlajkonosič zo otváracieho ceremoniálu na Twitter. "Aj väzni majú právo vidieť svoje ženy."

Svätý Krištof a Nevis, zemička sa 40 tisíc obyvateľmi, tak v Londýne škandalózne obetovala svojho najslávnejšieho rodáka, prípad sa potom ťahal dlhé mesiace a atletický svet sa čudoval. "Ja myslím, že ten problém tu bol vždy. Len v Londýne to všetko explodovalo, "vysvetľoval Collins s odstupom.

Ďalej sa ukazoval na veľkých mítingoch, s blížiacou sa štyridsiatkou na krku behal lepšie časy ako pred desiatimi pätnástimi rokmi. Tento rok v hale si dokonca vylepšil na šesťdesiatke osobný rekord na 6,47 sekundy, v júni zvládol tridsaťdeväťročný rýchlik stovku za 9,98, čo je svetový rekord v jeho vekovej kategórii.Jeho maximum z vlaňajška bolo ešte o dve stotiny lepší.

Lenže nemohol reprezentovať, aj keď hravo plnil všetky limity. Fanúšikovia bet365 stavky na jeho podporu spísali petíciu LetKimRun - Nechajte Kima bežať, kvôli jeho prípadu vznikla na karibských ostrovčekoch osobitnej komisie, Collins zvažoval aj zmenu občianstva, ale potom sa myšlienky vzdal: Už som na to starý. O lákadlami v podobe OH 2016 horko vtipkoval: "Možno budem v Riu pretekať pod olympijskú vlajkou…"

Teraz už snáď nebude musieť. V Pekingu zas e oblečie reprezentačný dres krajiny, kde na jeho počesť vydali poštové známky, v metropole Basseterre po ňom pomenovali ulicu a 25.augusta ako spomienku na jeho víťazstvo na majstrovstvách sveta v roku 2003 dokonca oslavuje zvláštny sviatok - Deň Kima Collinsa.

Najpomalší svetový šampión, hovorili o ňom. V Paríži mu totiž na titul na stovke stačil čas 10,07. Najlenivejší šprintér, pretriasali sa zase jeho slová, že sa pripravuje len tri dni v týždni. "Záleží hlavne na tom robiť veci poriadne a nepreháňať to s tréningom. Mnoho ľudí zabúda, že sme ľudské bytosti, nie sme nezničiteľní. Niekedy je jednoducho lepšie zostať v posteli, keď sa necítite, "ponúka svoj recept.

Možno aj preto si uchoval športovú dlhovekosť, navyše v disciplíne, kde sa výbušnosť mladí len hodí. "Som čistý bet365 talent. Som najprírodnejší zo všetkých š printérov, "tvrdil po svojom životnom parížskom triumfu.Aj keď aj on má dopingový škraloup, rok predtým bol pozitívny na salbutamol. Užil vraj liek proti astme a chybou bolo, že to vopred nenahlásil. Trestu unikol, množstvo látky v jeho tele nepresiahlo danú normu.

Medzi nabušenými súperovi vyzerá nevysoký chlapík skoro ako tintítko, ale zdanie klame - ťaží z bleskových štartov a koľkokrát už favoritov dokázal zaskočiť. Okúzľuje večným úsmevom a bezprostredné povahou, čo poznali tiež českí fanúšikovia, ktorým sa predstavil v Ostrave a v Prahe, ale napríklad aj na menších pretekoch v Jablonci a v Chebe, kde potom bavil divákov ako DJ.

A definitívny koniec kariéry? Kdeže. "Zakaždým, keď som to chcel urobiť, tak som behal rýchlejšie.Tak prečo by som mal končiť? "Hovoril pri jednej zo svojich návštev na Zlatej tretre. "Rád by som to dotiahol do štyridsiatky. To by som bol spokojný. "To by potom mohol v Riu konečne zvládnuť aj svoju piatu olympiádu, ak prímerie so športovými bafuňáři vydrží.

bet 365

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.