duminică, 16 aprilie 2017

Real Madrid předstihnout Barcelonu po Ronaldo trest otočí příliv

Na chvíli, Luis Suárez si musel myslet, jeho by bylo perfektní debut, ale ten pocit by dokázat pomíjivé. Když se příslušenství vyšel s největší hru v klub fotbalové plánovaným dnem jeho zákaz skončil, ho popsal jako „osud" a jen tři minuty do své Barcelona kariéry za předpokladu, přihrávky, která umožnila Neymar, aby jim vedení. Osmdesát sedm minut později, když se díval z lavičky, jak závěrečném hvizdu se setkalo s bouřlivým z Bernabeu po tom, co bylo nakonec komfortní Real Madrid vítězství.

„Jsme si nezasloužil nic víc ,"řekl trenér Barcelona, ​​Luis Enrique.

Suárez se stal prvním hráčem, který Barcelona debut proti Madridu, protože Steve Archibald před 30 lety.Na rozdíl od Skota neměl skóre. Ani on zvítězí. Branky Cristiano Ronaldo, Pepe a Karim Benzema dal Madrid 3-1 vítězství, které by byly vyšší stále. Klade jim jeden bod za svými soupeři. Do Barcelony, bude charakter jejich zhroucení a nedostatek kontroly být problém

Velkou novinkou přišel dříve, než většina fanoušků měla:. Luis Suárez začali. O čtyři měsíce a jeden den od chvíle, kdy se kousl Giorgio Chiellini na Světovém poháru, uruguayský byl zpátky. Okamžitě měl dopad také, když štěrbinová míč do Neymar na hranici pokutového území. Brazilský střih uvnitř podél čáry pokutového území, a udeřil nízkou ránu do kouta.Facebook Twitter Pinterest Lionel Messi a Neymar slaví Barcelona ujímá ved ení. Foto: Denis Doyle / Getty Images

Suárez měl za předpokladu, že pomoc; next to za předpokladu, jeden pro Lionel Messi. Součástí dodávky zprava byla perfektní, nízké a do cesty argentinského na okraji šesti yardů krabice, ale Iker Casillas blokoval střelu. S odstupem času, že by se mohlo zdát v okamžiku, kdy hra unikla Barcelona, ​​nebo možná, když Daniel Carvajal zablokováno Neymar a Pepe zabránit Messi kříž dosáhl Suárez. Jistě, Barcelona zaplatil za to, že přijetí těchto příležitostí.

Gerard Piqué vklouzla dovnitř a nevysvětlitelně ovládal Marcelo kříž. Ronaldo vstřelil trest.První gól Barcelona už připustil této sezoně to bylo, Claudio Bravo konečně poražen 776 minut později. Trest už Ronaldo 16. gól v lize, také znamenalo, že se to stalo 17. po sobě jdoucí Clásico, ve kterých zaznamenal oba týmy. Bylo to trochu překvapení, a to buď; Benzema předtím zasáhl břevno a více g ólů zdálo pravděpodobné, že v otevřeném zápase, který se usadil na kuriózním vzoru.

Obě strany se objevily téměř spokojen nechat druhý tým útoku, jako by čekal na ně dokončit přesunout před, který má jít sami. Tam byl malý tlak vyvíjený a několik kladkostroje udělal.Barcelona měli více míč, i kdyby jen proto, že jejich útoky tendenci být propracovanější, zatímco Madrid byli rychlejší dostat na druhou plochu. V prostoru mezi hráči postoupil do značné míry nekontrolované.

Madrid udělal šancí a brzy ve druhé polovině vzali vedení a potom se k ní. Původ jejich cílů by být obeznámeni - rychlost a přesnost protiútoku. Nyní výzvy přišel s úmyslem do jara kupředu rychlostí. Vítězný vlastnictví, Benzema vedla z hluboké, šťouchl míč do Ronaldo, jehož střelu blokuje Piqué na roh. Toni Kroos přehodil míč vysoký a dlouhý. Pepe, úplně sám, šel dovnitř. Facebook Twitter Pinterest Pepe. doleva pravomoci jeho hlavičku do zadní části sítě.Fotografie: Guillermo Martinez / Guillermo Martinez / Demotix / Corbis

Dalším z nich přišla rychle a Luis Enrique musí nést vinu. Říká se, že nedělají změny, když jste obraně nastavenou hru. Nedělají změny, když útočí jeden, a to buď. Jak to tak bývá, Madrid smrtelně nebezpečné z rohu soupeře.

Xavi se Bet365-Registrace zdarma seřadili ho vzít, ale jeho číslo bylo nahoru, nechali ho běžet od rohového praporku na lavičce. On byl nahrazený sázky na Bet365 Ivanem Rakitic jehož první dotek byl hrozný kout, vymazány směrem k postranní čáře. Andrés Iniesta šel uklidit, ale výsledek byl hrozný nepořádek. Isco ho zavřeli, sprintoval do prostoru za Javier Mascherano a Iniesta narazil do sebe.Balíček byl nahoru a znovu spustit, z jedné oblasti do druhé v sekundách. Isco se Ronaldo na James Rodríguez na Benzema, elegantní povrchovou úpravou a to bylo 3-1. Facebook Twitter Pinterest Karim Benzema požáry minulé Claudio Bravo dát zápas mimo dosah Barcelony. Fotografie: STR / Reuters

Jérémy Mathieu přilákalo zachránit před Casillas ale Barcelona sotva reagoval. Postupovali ale vytvořil malý a čím více napadeni, tím snadněji Madrid udělal, stoupající vzhůru hřiště, Barcelona schopna blokovat jejich cestu.

v době, Mascherano vypadal jako člověk, který se snaží zastavit příliv. Někdy se stalo, častěji Madrid finální přihrávka přinesl přestávky k předčasnému konci. Barcelona je naděje skončily předčasně taky.

Bet365-Klikni pro svůj bonus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.