duminică, 16 aprilie 2017

John McEnroe: Davis Cup úspech pomôže Andy Murray na Australian Open

John McEnroe hovorí Andy Murray pomocnú Veľkú Britániu na druhom konci linky vo finále Davisovho pohára prvýkrát v 79. rokoch mu mohol zviezť, ak sa stretne s Novak Djokovic vo finále Australian Open opäť v januári.

Djokovic pridelený vedúce Srbsko k víťazstvu vo finále 2010, ako výrazne prispieva do svojho obdivuhodného sezónu 2011, kedy začal napádať hegemóniu v hornej časti hry.

vo svojom prejave pred prvým Tie break desiatky turnaj v Royal Albert Hall v sobotu večer, McEnroe, ktorý vyhral 59 z 69 Davisovho pohára zápasu do Spojených štátov v zázname 30 väzieb cez 14 rokov, žiaril vo svojej chvále výkone Murrayho vo vedúcej Veľkú Britániu k 3- 1 víťazstvo nad Belgickom v Gente minulý víkend.Murray ukončil kampaň s 11 výhrami: osem singlov a tri dvojlôžkové s jeho bratom, Jamie.Australian Otvoriť 2015: Novak Djokovic bije Andy Murray vyhrať titul Viac

To bol len jeden menej ako McEnroe rekord 12 počas jedného roka - za čo bol vďačný. "To by mohol byť jeden záznam stále mám," povedal 56-ročný Američan. "Vďaka bohu za James Ward [ktorý porazil John Isner v zápase proti USA sa zabránilo Murray Vyčistenie]. Viem, že keď budete musieť hrať tri [zápas], že v týchto dňoch je to ešte ťažšie, pretože fyzický zvýšil kvocient.Je to ťažšie, ako keď som to urobil "

A dodal:". Myslím, že Andy bude obzerať na to do 10 alebo 15 rokov a musia byť veľmi pyšný. Urobil niečo, čo som nikdy nedostal k tomu, hoci obaja naši bratia hrali profesionálne, a to je vyhrať Davis Cup so svojím bratom vedľa vás. To musí byť úžasné.

"Mal extrémne d lhý rok tak bude potrebovať prestávku. Bol v štyroch Australian Open finále, takže mohol potenciálne použiť k svojmu prospechu.To je niečo, čo by mohlo pomôcť mu dostať cez hrb, pretože by mohla byť trochu ostrejšie, než je obvyklé, a on už tam skvelé výsledky.

"Je zrejmé Novak, keď sa řekne,Ha, ha I mám trochu odpočinúť, '-., takže je to, ako sa vysporiadať s tým psychicky, keď príde do tej chvíle, pokiaľ sa k nim opäť hrať "

Murray načrtol svoj plán za prvých šesť mesiacov roka 2016, v ktorom má na príchod svojho prvého dieťaťa, náležitý vo februári

Po tomto turnaji. - v ktorej Murray, McEnroe, Kyle Edmund, Tim Henman, David Ferrer a Xavier Malisse súťažiť o prvé miesto z $ 250,00 v novom quick-fire formáte. - necháva vstúpiť do záverečnej fázy druhej sezóny medzinárodného Premier League Tenis v Dubaji

"práve som sa vziať prestávku päť dní a dostanem malú pauzu po� �as vianočného času a celý február pre istotu, "povedal Murray. "Možno, že post-Miami, mohol by som mať podobný plán na antuke na to, čo som mal v tomto roku prijať ďalšie prestávka tam.Za prvých päť, šesť mesiacov v roku, by mali byť dve obdobia, kedy by som si dostatok času na odpočinok a zotavenie, a tiež trénovať, vybudovať sám sa do tvrdý hojdačke v Štátoch v marci, potom Davis Cup a antuka obdobie.

"musíte hrať to trochu improvizovať, rovnako. Vy neviete, ako budete hrať po celú dobu. Najlepší scenár :. Vyhrávaš každý týždeň a dostať sa na neskorších fázach, ale to nie je vždy prípad "


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.