luni, 10 aprilie 2017

Rory McIlroy späť po zranení a v hre na US PGA Championship

Toto nemôže byť scéna Rory McIlroy sníval o tom, kedy orbe cez päť týždňov únavné zotavenie z prasklo členok väzu. Stojaci v jazere Michigan, hneď nohavice vyhrnuté, pokúšať sa zachrániť pár v 5. otvoru v Whistling Straits. Ťažko očarujúce stuff.Dustin Johnson odrazí späť na US PGA Championship s ďalším silným štartom Čítajte viac

McIlroy dostal hore a dole z vôd v poriadku, vo zdôrazňovanie bojuje vlastnosti, ktoré viedli nielen k svetu No1 uvedeným v 97. US PGA Championship vôbec, ale nechal ho v dobrej pozícii na konci prvého kola.V testovacích podmienok, najviac tak vo štvrtok, McIlroy mykaná 71; že by bolo lepšie, ale za premárnených prílež itostí na druhej deviatke a rozdrobený bogey na poslednej.

26-ročný by pravdepodobne vzali to na jeho návrate do súťažného rokovaní. To, čo sa teraz dúfať, je priaznivejšie v piatok ráno, v ktorom sa dať dohromady koleso dva. Kľúčové je, že je zobrazené žiadne zjavné známky fyzického nepohodlie vôbec. McIlroy je päť z olova s ​​54 otvormi na hranie, ale jasne si zachováva živé šancu na zachovanie Wanamaker Trophy. McIlroy uzavreté skóre jeho hranie partnera, Jordan Spieth, ktorý miešaná skvele dobre.Tretím členom skupiny, Open šampión Zach Johnson, strieľal 75.

"Radšej byť v čele," dodal Johnson z jeho hlavných taktiky. "Ale ty si stále len musím hrať svoju hru, bez ohľadu na to, kde ste, a to najmä vo veľkých spoločností. Pri pokuse tlačiť a snažiť sa veci dejú, to je, keď si môžete urobiť nejaké veľké počty u veľkých spoločností.

"Dnes som si myslel, odviedol skvelú pr� �cu len pobytu pacienta biť zábery, ktoré sa samozrejme mi umožnilo zasiahnuť. A udrel som loptičku aj dnes. Takže som bol veľmi spokojný. "

Johnson bol neskôr aj krátko nastúpil v šesť pod par David Lingmerth.Švéd však uzavretý na mínus päť.

Okrem iného v počiatočných pozíciách vynikajúcich sú Matt Kuchar a Jason Day, ktorí obaja začali s 68s. Justin Rose je jeden výstrel na tom horšie, obdivuhodné úsilie vzhľadom k Angličan bol dve nad par po iba štyroch jamkách. Rickie Fowler skĺzol do 73.

"Nikdy nemôžete vyhrať vo štvrtok, môžete ju len stratiť," povedal Rose. "To je samozrejme dobrá práca dnes urobil. Samozrejme, keď idete a strieľať sedem, osem alebo deväť pod par v hlavnej v prvom kole, je to veľa tlakom, aby absorbovali po zvyšok týždňa, pretože ste v spore. "

Tiger Woods zvyknutí robiť takéto veci.Teraz čelí piatok bitku, aby sa zabránilo tretie nevydarené zásadné škrty v rade po otvorení sa 75. Tento scenár vyžaduje ďalšie kontext; Medzi rokmi 1997 a 2013, Woods len nedokázal prežiť víkendu významnú trikrát. V tomto roku sa jeho bodovania priemer v prvom kole veľkých spoločností je prekvapivo chudobný 76

Tu primárny strasti Woods boli na greenoch, ale bol ďaleko od veliteľský. - napriek vlastným tvrdením o opaku - inde [Jeho správanie by mali byť zahrnuté v tomto zlej forme; litánie nadávanie z 14-time hlavného víťaza bol opäť zreteľne vidieť v televízii.

"To bol pravdepodobne jeden z najhorších uvedenia kolách som mal veľmi dlhú dobu," povedal Woods. "Jednoducho som nemal pocit, vôbec pre rýchlosť. Bolo to hrozné. Moja rýchlosť bola zlá, a preto rýchlosť určuje líniu, takže to bolo preč.

"Mal som dobré uvedenie kolesa a musel guľové zarážajúce dni v týchto dňoch a potom odvrátenou stranou toho. Tak, práve som sa dostať combo doprava a potom ho po dobu troch dní.

"V tejto sezóne je do značnej miery cez veľmi skoro. Ale rok nie je. Stále môžem robiť veci, v zámorí, mám turnaj dole na Bahamách.Je tu veľa golf sa hrá po celom svete. Takže sezóne, to je to, čo to je, ale kalendárny rok mám ešte veľa golfu doľava. "

Len nie vo Wisconsine, by sa mohlo zdať.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.