sâmbătă, 15 aprilie 2017

Ezekiel Elliott kritizuje trénerov a hovorí, že sa nevráti do Buckeyes

Ezechiel Elliott hovorí, že hral jeho posledný zápas na Ohio Stadium v ​​sobotu. Nesúci guľu 12krát počas mokré a veterné poslednej sekundy straty nebolo, ako má v pláne ísť von.

Elliott sa uchádzal o 33 yardov mizerných 132 yardov Ohio State University a druhý-zaradil Buckeyes mali svoje nádeje opakovanie ako národných šampiónov roztlačených v 17-14 stratu No9 Michigan štátu. Michael Geiger kopol do poľa 41 yardov pre Michigan štátu na poslednej hre hry.

"Toto je môj posledný zápas v topánke," povedal Elliott, ktorý strávil niekoľko deň v nemocnici touto týždeň liečený na Staph infekcie. "Myslím, že to nie je šanca, že mi vráti budúci rok .Musím sa čo najlepšie využiť svoj čas odišiel. "

Junior quarterback Cardal Jones tiež navrhol, silne, na Twitteri, že to bol tiež jeho posledný domáci zápas pre Ohio State.Cardale Jones (@) CJ12_ naposled chôdzu po nich kroky a do obuvi, chcú výsledky boli odlišné tho pic.twitter.com/BalXhHTOS7November 22. 2015

to Elliott má v úmysle obrátiť pre potom, čo v tejto sezóne nie je žiadnym prekvapením. On je jeden z najlepších chrbtom v krajine a má malú vľavo dokázať v škole. Že to prišlo po Bet365-Získaj bonus práve teraz tak drvivej straty a bola doručená, pričom je kritický prehrávanie povolania Ohio State bol prekvapivý.

Junior povedal, že lobizmus tréner Urban Meyer viac dotyky a že si zaslúži viac, než získal.

"naozaj.Nemôžem hovoriť za hracie volania. Neviem, čo sa deje, alebo čo vidia. To nevyšlo. To nefunguje, "povedal Elliot t, ktorý má svoje pruh 15 rovných 100-yard ponáhľať hry prasklo.

Buckeyes bežal 45 hier, mal päť prvých pádov a ich dve pristátia prišlo potom, Michigan štátnej obratov hre im krátky pole.

"hovorím veľa hier tak ako tak," povedal Meyer. "Takže prst bude poukázané tady. A musím urobiť lepšie. "

Bol to zlý deň pre Ohio State pruhy.

Buckeyes 23-herné víťazná séria? Hotový. Ich 30-herné víťazná séria v pravidelnej sezónu konferenčných hrách? Over. Ich šanca dostať sa späť do College futbalovej Playoff a obhájiť svoj titul?Buckeyes nemusí byť oficiálne pochovaná, ale oni sú v kritickom stave.

Ohio State hrá Michigan budúci týždeň. Tam by mal byť nič väčší ako hra pre Ohio State University.


Ale ak Michigan State stráca na Penn State doma budúci t� �ždeň, jediná vec na linke pre Buckeyes proti tomuto tímu zo severu je pýcha.

"Najväčšia vec je, že to bude ťažké reagovať samozrejme, "povedal Buckeyes Linebacker Josh Perry.

Buckeyes stratili až 13 bodov outsidera sa hrá bez svojej hviezdy quarterback.Connor Cook bol vonku s zranenia ramena pre Michigan štátu, ale Sparťania sa uchádzal o 203 yardov a dokončil len jeden priechod v druhej polovici roka.

JT Barrett, ktorý hral najlepšiu hru vo svojej kariére víťazstvom na Michigan State vlani, bolo 9 na 16 na 46 yardov a bežal 44 yardov.

"Nemyslím si, že to bolo počasie toľko ako oni len porazili nás," povedal Barrett.

Michigan State nehodil prihrávku v tretej štvrtine a zostal na zemi, pre veľkú časť štvrtej taky. Sparťania sa obrátil do behu tímu voľba / quarterback.Oni sa oprel na linky útoku, ktorý mal byť silnou stránkou tejto sezóne, ale vydržal veľa zranení a začala šesť r ôznych zostáv.

Sparťania pochodoval 75 yardov na 13 hier, nie dokončených nahrávok, ale užitočný ofsajd na Ohio State University a Gerald Holmes dosiahol na loptu za bránkovú čiaru, po 2-yard touchdown uviazať na 14 s 12:03 vľavo. Prvýkrát po dlhej dobe, Ohio State nemal odpoveď.

Buckeyes začal sezónu ako jednomyseľné No1 tímu v krajine, čo je drvivá favoritom na výhru inú národnú titul. Mali viac quarterbacks potom vedeli, čo robiť s, jeden z najlepších bežeckých chrbtom v krajine a obrany s potenciálnymi všetkých Američanov na všetkých úrovniach.Ohio State vyprskol niektoré cez 10 hier, ale v skutočnosti nikdy spochybnená. Aspoň nie takto.

V Buckeyes nemal odpoveď proti Michigan štátu. Bude to v Michigane?

Bet365-Podrobnosti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.