duminică, 16 aprilie 2017

Cheltenham vázané Victoria Pendleton v zápalu akce v Barbury

V knize forma zaznamená, že Victoria Pendleton zastavil svého koně před předposlední plotu na tomto kurzu poblíž Marlborough, stejně jako to udělala ve svém prvním point-to-point závodě v Devonu o týden dříve, ale bývalý Olympic cyklista udělal významný krok vpřed zde. Poté dawdled kolem na zadní straně pro většinu z jejího debutu, byla v zápalu akce tentokrát tak dlouho, jak svého koně, v závislosti na Sáru, mohli udržet svou námahu.

I když dvojice udělal pomalý start, Pendleton jednal rychle vzít významnější postavení, které jí předem projednány s seven-letý trenér Alan Hill.Po pole skočil čtyři ploty komentátor byl překvapen, si uvědomit , že podle Sarah, je 20-1 střely, přestěhoval se do podílu na čele.

Čtyři ploty dolů zadní zpomalil kvůli její pokrok k občasným nedostatkem plynulosti. Ale ona byla do popředí po dobu téměř dvou kompletních okruhů tady, zatímco Pendleton měl výhled na celé oblasti po většinu závodu při uzavírání partnerství Minella divadlo sedm dní předtím.

Podle Sarah očividně únavné, když prochází v horní části třetí poslední a Pendleton své rozhodnutí vytáhnout v tomto bodě byla jedna, že každá zodpovědná žokej by vzali.To byl první běh klisna je po dobu tří měsíců, ona bude instalatér za to a bude mít větší šanci v dalších závodech v příštích měsících, dost možná s Pendleton na palubě.

„Mám pocit, že jsem udělal lepší práci v tomto týdnu, než jsem udělal minulý týden, se snaží zůstat ve hře v závodě tak dlouho, jak je to možné,"řekl Pendleton. „Minul� � týden jsem byl v mé vlastní malé bubliny, které mají vlastní školící lekci skoro.

„Mým cílem bylo pokusit se být trochu víc vědomi svého okolí a konkurence a pokusit se zapojit trochu více. Minulý týden bylo všechno jen o mě objevovat přes ploty ve scénáři závodu. Nebylo to o tom, co se děje kolem mě.To bylo velmi jen přemýšlet o tom, co je to pocit, jak to vypadá, soudě vzdálenost, protože vy nikdy skočit, že mnoho plotů v tréninku.Je to všechno tak nové."

Není pochyb o tom, že Pendleton získává se zkušenostmi, při pohledu spíše doma v sedle, než tady v některém ze svých závodů na ploché letos v létě. „Poté, co minulý týden jsme Bet365-Zobrazit více se vzdělávali koně v pondělí a ploty vypadal nohu menší v mé mysli," řekla.

35-letý získal kladné hodnocení od jednoho ze sv ých rádců, jogín Breisner , jehož schopnosti jako trenér koní a žokejů jsou hodně v poptávce. „Podívala se na roli, myslel jsem, celá cesta přes," řekl. „Její kůň udělal několik malých chyb, když se dostal unavený a ona dobře seděla."

Mluvčí Betfair, kteří jsou podkladového projekt Pendleton je „spínací sedel", uvádí, že může být v akci na třetiny po sobě jdoucí neděle, kdy polohovací cirkus přesune na příští víkend Larkhill, pár mil na jih odtud.Dlouhodobým cílem je stále pro ni k účasti na Cheltenham Festival v březnu a Breisner věří, že se vyvíjí dostatečně rychle na to, že je to reálné.


I tak její šance je asi není úplně se rovnat Djakadam to, který uvedl své argumenty pro Cheltenham Gold Cup v neděli, kdy 12-délky vítěz John Durkan památníku na Punchestown, impozantní úsilí, i když jeden je toho názoru, že toto prodloužení chybělo sílu do hloubky.Finalista v minulé sezóně Gold Cup, Djakadam je nyní 8-1 z 12s chopit se tentokrát cenu.

Byl jedním ze tří vítězů na kartě pro jeho trenéra, Willie Mullins, který nějak ukázalo se, Pont Alexandre v dostatečně dobré kondici skóre na jeho honí debutu po nepřítomnosti přes zranění 998 dnů. On je nyní 12-1 třetí favoritem Cheltenham RSA Chase.

Al Ferof přišel domů 40 délek jasné Huntingtonova Peterborough Chase po poslední plotu pádu Ptit Zig, který se objevil se konala v té době. Vítězem, který má svůj první běh pro Dan Bet365 poker bonus Skelton, vrátí se do krále Jiřího na druhý svátek vánoční, ve kterém on byl třetí za poslední dva roky.

Bet365-Registrace s bonusem zde

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.