vineri, 14 aprilie 2017

George Ford: Byť klesol o Anglicku bude vždy riadiť ma. Je to naozaj bolelo

Niet divu, že Ford vyjadruje sám o niečo viac emocionálnych podmienok, ako je obvyklé. Bolo to búrlivé niekoľko dní a spomienky na nedávnom Svetovom pohári sú ťažko utesní.Nielenže England nevykoná knock-out fázy, urýchľovať Lancaster "vzájomne dohodnuté" exit tento týždeň, ale pomliaždené Ford nebol úplne zotavil pred vynechané základnej zostavy pre kľúčový bazéna stretnutie proti Walesu. "Keď vám spadol a nemusíte nutne súhlasiť s tým, že chcete ísť von a ukázať ľuďom zle ešte viac," povedal says.RFU varoval cez vymenovanie, zámoria mesiáša 'ako tréner Anglicka Viac

k dispozícii je aj naďalej významný ihrisku o Burgessa náhlemu návrate do Južnej Sydney len rok do jeho údajnej trojročného vpád do únie.V Bath cvičisko sídle v Farleigh Hungerford v priebehu týždňa, Ford nedržal späť, keď pozvanie zostaveného tlačovej zboru ponúknuť svoj názor. Jeho rozhodujúci verdikt bol v žiadnom prípade podnet-of-the-moment výbuch; ak vôbec niečo mu dodáva ešte vädnutie výmeru Guardian mať potopil do kresla vo vedľajšej miestnosti.

"Som veľký na lojalite a rešpektu. Ak si zaviazať k niečomu, so mnou, aby ste mu všetko, "hovorí. "Je tu veľa ľudí, ktorý vám pomôže von a robiť obete, aby sa vám lepšie prehrávačom a súčasťou veľkého tímu. Nikdy som pocit, že by som mohol odísť od toho, pretože som nechal veľa ľudí dole.Ľudia rozhodovať o vlastných dôvodov - každý je iný - ale nemohol som to urobiť. Chlapci tu personál, fanúšikovia…že som spáchal toľko, že, aby som bol úprimný, je to trochu kopanec do zubov. Cítili sme sa nechať na h oličkách. "

Nedeľné veľké európske otvárač proti Toulonu prinajmenšom ponúka značné rozptýlenie, ale Ford jasne vzala Burgess sága osobne. Nielen, že bol jeho otec Mike nápomocný pri podpise potom nekontrolovateľný Rabbitoh ale aj Burgess ísť dlhú cestu späť. V jeho strednej-dospievajúci predčasne vonku pol bol nerozhodnutý, či sa zaviazal v rugby league sa Bradford Bulls, alebo skúsiť šťastie v únii. Nápad bol v tom čase stráviť päť rokov v lige pred prepnutím do únie.A ktorý Bradford hráč bol poslaný koleso do rodiny Ford domov, aby sa pokúsila ovplyvniť ho? Nikto iný ako Burgess. Aká irónia, pri spätnom pohľade, nedávno odsúdená pokus danej Forda seniora hovoriť jeho cross-kód hviezda z mapuje jeho kroky do Sydney.

Kto vie, čo by sa odvíjala sa Burgess zostal, a v spolupráci s Fordom a iní, sa pustil do náročnej správna viera únie v Bath dres od skúsenejšieho, veria základni? Ford, nech tak či onak, sa cítia podobne ako frustrovaný tým, ako Anglicko je Svetový pohár sny sa zrútil v dymiace hromadu. Kým Lancaster už nemusí byť tréner, jeho rozhodnutie začať Owen Farrell proti Walesu stále hnisá.Dokonca aj teraz turnaj Strnad bolo zabalené preč, bývalý svetový juniorský hráč roka stále považuje za podivné.

"Mali by sme hrali Fidži. Nebolo to výkon na svetovej úrovni, ale dostali sme štyri pokusy a bonusový bod, "odráža Ford. "Nie je to základ, na ktorom zmeníte svoj tím výrazne. Zistil som, v nedeľu večer. Niekedy je zábavný šport. Musíš svoju pozíciu a zrazu dostanete trochu útlm a to robí ešte väčší hlad. To je presne to, čo sa stalo mne. Bude to stále niečo, čo ma bude riadiť ďalej, pretože to bolí. Je to naozaj bolieť. "

Čo išiel od desiatich k piatim, keď bizarne bol podaný dňa sa necelých 10 minút ísť do vymeniť Burgess.Na 5 stôp vysoký 9in Ford nie je zrejmé obr anné kolos a Wales riadne vzala narážku, znovunadobudnutia hybnosti do takej miery, oni vyhrali hru, ktorá sa zdala stratená. Potom prišla Austrália zápas: Wallabies dva pokusy hore a dobiehajúci do Ford, opäť sa ako náhradu, transformovanej Anglicko útočiace tvar v treťom štvrťroku. "Nevedel som, že som sa deje až do poslednej minúty polčasu.Bol som naozaj určiť, pretože to bolo zabíjanie ma sledoval na lavici, "hovorí. "Moje myslenie bolo ďalej, aby výrazný vplyv na tím a vyhrať zápas, to nebol sebecký vec."

Farrell-Ford argumentom má veľa najazdených kilometrov vľavo v ňom ale ak Anglicko je ďalší tréner ašpiruje na svižné, šikovný, ostré útočiace hru v duchu najlepších južnej pologuli strán by bolo prekvapujúce, keby Ford nie je jeho pôvodné predvolené 10. Ak tomu tak nie je, bude to telo rana pre nadané, ale zdrobnenina Playmakers všade .

Za predpokladu, to znamená, že v najbližších nieko ľkých týždňoch odhaliť revitalizovaná hráčov na vrchole svojej hry.Bývalý England fly-polovica Toby Flood bol medzi tými, ktorí sa cítil že sa rozhodol opustiť Forda von proti Walesu mohla "zraniť ho psychicky." Tam je určite dôkazom zvyškového zjazvenie. Na otázku, či sa cítil, že jeho zvrhnutie bola zaslúžená, odpoveď je okamžitá. "Nie. Bol som sklamaný, je tu žiadne dva spôsoby, ako o tom. Nesúhlasil som s ním. Povedal som, že sa na trénermi rovnako. Ale tiež som povedal, že som to už zase na 100% a pokúsiť sa robiť to najlepšie z lavičky. Mám na 10 minút proti Walesu, ale nemali sme žiadny loptu. "

Vzhľadom k tomu, že bolo Lancaster, ktorý mu dal jeho Anglicku debutovať proti Walesu v roku 2014, títo nie sú nečinné slová.Rovnako tak je Ford vaša priemerná 22-ročný; jeho starší kolegovia hovorí pochvalne o jeho taktické prezieravosti a nikdy sa zmenšil zo zodpovednosti. Bol to azda prípad Anglicka neboli tak jednotní, ako by mohli byť vedúce do turnaja? Nie je to tak, zdanlivo. "Užili sme si navzájom spoločnosť, boli sme pevne," tvrdí Ford. "Ale v dlhom turnaji takto je to masívne ťažké. Máte chlapci, ktorí nehrajú, chlapci, ktorí sú potenciálne trochu nešťastný a chlapci, ktorí sú naozaj šťastní. Je to o zlepenie a Myslím, že sme urobili. My jednoducho nemal dosť si to priamo na poli. "

Kde inde ako Toulone vyháňať také démonmi?Trojčlenní šampióni v štadióne Stade Mayol porážajú - prepadli len na anglickú opozíciu len raz v 12 stretnutiach - Ford však považuje útok za najlepšiu formu obrany: "Myslím, že ich musíme premiestniť. Ak chcete ísť s mocou s nimi…dobre, pravdepodobne stratíte častejšie ako ne. Ak chcete vyhrať tam, budeme potrebovať 80-minútový výkon, inak budete zranení. Zároveň však francúzske tímy pre nás hrajú iný štýl rugby. Ak budeme robiť a dostať základy správne, môžeme im spôsobiť trochu problémov. "

Určite to bude test Fordovho úsilia.Aj napriek tomu, že jeden z jeho osobných hrdinov, Matt Giteau, nehrá, oči Gunslinger, ktorými sú Quade Cooper, bude in-forme Steffon Armitage a galaxie z iných hviezd sa hodnotila maličký hosťujúci odstávajúce. "Bar medzinárodnej rugby, to je pravdepodobne najväčší hra, ktorú môžu hrať v" naznačuje Ford, "proti trikrát majstrov, ktorí majú medzinárodné hráči z čísla jedna až 23 ° C."

Minulosť je zrazu iná krajina bez toho, aby čas na ľútosť. Po 17 čiapok a 134 testovacích bodov za Anglicko a 670 bodov v 54 hier pre Bath, v prvej fáze najvyššej úrovne kariéry Fordova je u konca. Pre oba on a Anglicko - ak ešte nie Lancaster nástupcu. - budúcnosť začína tu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.