marți, 11 aprilie 2017

Henry Pyrgos 'neskorý pokus končí Škótska sériu porážok as Italy biti

Boli zbaví pút rysujúcej varešky ale bol hlad, skôr než hody. Aspoň Henry Pyrgos neskorý pokus skončil Škótska chudé čaro a vyhol siedmej rovno porážku, ale Vern Cotter bude ešte veľa čo dusiť po vyplatení tieto dve strany servíruje ďalšie hryzenie nechtov skončiť.

Pyrgos, náhradné skrumáž -half, vrhal po šiestich minútach zostávajúcich, pred ktorou má Taliansko boli tiež stojí za ich vedenie 12-9.Pre Škótsko obrana bola zvuk - za pórovitosť viditeľné v druhej polovici v Dubline minulý týždeň bola nahradená žulou - ale bolo preukázané, málo útočiace ambície, prinajmenšom až do zavedenia Pyrgos a stredom Peter Horne

Talian Tommaso Al lan, hrať proti štyrom z jeho bývalých Scotland Under-20 spoluhráči, sa zvýšil stávky s jeho tretí trest na hodinu a zúfalstva, ktorá postihla Škótsko nepoteší Cotter. Novozélanďan bol spustený jeho oko nad jeho okrajových hráčov, a to ako v tomto zápase a proti Írsku, a budúci týždeň na spiatočnej stret s Talianskom na Murrayfield Svetového pohára istôt, ako Stuart Hogg, Greig Laidlaw a Finn Russell vstúpi do boja.Niekoľko mená bola pridaná do tohto zoznamu v sobotu.

John Hardie, Kiwi Openside bez klubu, padol do oka vo voľnej a Matt Scott, taky je pozitívny pre Cotter, ktorý povedie k zníženiu 15 z jeho 46-man squad za nasledujúcou sobotňajšom stretnutí. "Život je jednoduchšie, keď máte výherné hry, ale vieme, že budeme musieť zdvihnúť našu výkonnosť na budúci týždeň," povedal Cotter. "Akonáhle sme sa zastavili rozdávanie zbytočné tresty sme boli oveľa lepší. Ostatní hráči budú mať príleži tosť na budúci týždeň a budeme hľadať znovu posilniť veci do poriadku "

Škótsko neboli pomáhal pri ich kapitán, Grant Gilchrist sa zrazil s chorobou pred výkopom.


- povinnosti odovzdania do Alasdair Strokosch.Pre Taliansko to bol prvý výlet, pretože oni boli buchol Walesom v Ríme v posledný deň zo šiestich národov a počas niekoľkých prvých sekúnd ukázala.Davide Giazzon zaklopal na z výkopu a Duncan Weir kopol do Škótska do skorého vedenia potom, čo toľko zmenilo návšteve Betclic-Zobraziť viac pack získal trest na výslednom skrumáži.

Tieto skoré príznaky talianskeho hrdze boli čoskoro preč a niektoré elegantný súhra za mlyne popreté neprítomnosť Sergio Parisse v dôsledku choroby

aspoň Škótsko obrana bola rýchlo zlepšuje po niekoľkých čoskoro minul kladkostroja. Mike Cusack urobil jednu obzvlášť hlasné zadunení a Gordon Reid nútení pôsobivý obrat, než Weir zdvojnásobil tú výhodu, s iným trestom na 13 minút.

Gonzalo Garcia bol na dlhú-rozsah kopať povinnosť pre Taliansko a zároveň jeho prvý úsilie udrel pravý stĺpik, jeho druhý, od len vnútri škótskej polovicu, sa plavil po všetkom.

nedisciplinovanosti z oboch strán pokračovala aj Parisse jeho nahradenie, Samuela Vunisa, doraziť do Saracéni po majstrovstvách sveta, bol ping v členení, aby Weir ďalšiu šancu na gól.

rozdiel bol tri opäť na 25 minút, keď Allan štrbinovej penaltu po Škótsko porušená u skrumáže a Talianska opäť prišiel, najprv cez Giovanbattista Venditti sa na pravej, potom Vunisa až stredné.Bez Parisse, aj keď sa im nepodarilo využiť, keď v škótskom 22. Došli blízkosti úderom pol času, ale s JP Doyle hrať výhodu, Venditti nečakal kr ížový kop a Taliansko robili potrebovať ďalšie Allan trest za 9 -9 na prelome.

druhá polovica začala s Talianskom ešte nebezpečnejší s loptou v ruke. Po niekoľkých fázach dole vľavo odohrá Martin Castrogiovanni bol vyhlásený k boli zdvihnutý Doyle - kto rozhodol konzultovať TMO.Keď Škótsko konečne prečítal ich linky, Weir bola poskytnutá ďalšia trest na pravej strane, ale táto skĺzol široká, takže úroveň výsledky.

Allan bol predstavovaný s iným trestom v poslednom štvrťroku a dal Taliansku dopredu pre prvýkrát v zápase pred Scottom ocitol bez dole vpravo, privádza nosný Pyrgos dovnútra a Škótsko sa na začiatku tohto roka pomstil Murrayfield porážku, ktorá je odsúdená k úpätiu tabuľky šiestich národov.

Taliansko je tréner Jacques Brunel, povedal: "Je to sklamanie, prehrať zápas, kde sme mali toľko majetok. Naším hlavným cieľom bolo pochopiť, kde sme ako družstvo, pokiaľ ide o na šu silu a klimatizácia. "

Betclic-Bonus čaká na Vás

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.