joi, 13 aprilie 2017

Fergal Lynch pokračuje výbornú formu so štyrmi-časovačom, Hamilton

Fergal Lynch, džokej, ako poznajú stávkari pre svoju pestrú minulosťou, keď je jeho impozantný nedávnej formy, pokračoval nárast smerom k vrcholu 20 v šampionáte s plochou jazdcoch, keď išiel štyri z prvých piatich výhercov v Hamiltone na pondelok.

To zostane niečím rozpakov pre Britov Horseracing Authority, že Lynch má stále jazdeckú kariéru vôbec, pretože je jedným z mála jazdcoch v posledných rokoch bolo dokázané nad všetku pochybnosť mať úmyselne zastavil jeden z jeho mounts.BHA zaobchádza stávkari hrnčeky púšťaním zneuctený Fergal Lynch vracia | Greg Wood Viac

V auguste 2004, Lynch bol zaznamenaný City of London polícia, ktorá sa vyšetruj e možnú korupciu v pretekoch, diskutujeme o jazdu na Ripon na koňa s názvom Bond City s Milesom Rodgersom, hazardného hráča a bývalý vlastník, ktorý bol neskôr vylúčený z pretekanie na celý život.Lynch, ktorý si bol vedomý, že Rodgers položil dobre cúval 9-2 šancu na stávkarskej burzy, pripustil, že jeho zastavenie ride "ma stálo víťaza".

Policajné vyšetrovanie vyústil v hlavnej štúdii pri Old Bailey, ktorý sa zrútil po tom, čo stíhanie skončil prezentovať svoj prípad. Lynch, však, bol obvinený z trestných činov korupcie zo strany BHA na základe dôkazov zhromaždených, ale získal len £ 50,000 pokutu ako súčasť "kúpu prosby" skôr ako dlhá a pravdepodobne kariéru končiť zákazom, ktorý by bol prípad teraz.

Lynch pokračoval vo svojej jazdeckej kariéry v Spojených štátoch, Francúzsku a Írsku, o 10 rokov neskôr, v auguste 2014 sa BHA súhlasil, že mu umožní jazdiť v Británii na zámorské l icenciu.Lynch zúčastnil vzdelávacieho videu BHA, ktorej cieľom je zabrániť mladým džokeja zapojiť sa do korupcie ako súčasť dohody, aby mu jazdiť.

Lynch talent ako džokej nebolo pochýb, a prvý sezón jeho kariéra zahŕňala víťazstvo v EBOR Handicap v Yorku v roku 1996, kedy mu bolo len 18 rokov. Urobil väčšinu jeho druhú šancu, a v poslednej dobe zaznamenal svoj vôbec prvý úspech na najvyššej úrovni, kedy Mondialiste, tréner David O'Meara prvý bežec v Severnej Amerike, vzal Grade One Mile Woodbine v Toronte.

< p> v súčasnej dobe má v úmysle vrátiť sa do Spojených štátov v zime, rovnako ako čísla von do Dubaja. Povedal Racing UK: "Nebudem sa vezie na každého počasia.Medrano sa chystá do Dubaja, takže dúfam, že budem na karnevale v určitej fáze a ja pôjdem späť do Ameriky na koni prácu a dúfam, že v pretekoch, kedy existujú príležitosti. "

Jeho štyri-timer vzal Lynch na 49 víťazstvo v šamp ionáte súčasnej paušálnej džokeji, rovnaký počet ako Frankie Dettori a hneď za Franny Norton a Graham Gibbons, v 19. a 20. miesta v názve závodu s kapacitou 50 víťazov za kus.

Tikthebox ( 11-4), v úvodnom materskej handicap, bol len jeden z Lyncha štyroch výhercov, kto ako obľúbené.On potom riadil Zvýšiť miliarda (7-1), Celtic Power (10-1) a hrdinu príbeh (7-2) k víťazstvu v nahromadených kurzom 1,484-1.


Robert Thornton, jedným z krajiny vedúci skok džokeja za takmer 20 rokov, bola nútená oznámiť svoj odchod zo sedla potom, čo nedokázal plne zotaviť zo zranenia utrpel pri páde v Chepstow v apríli 2014.

Thornton, ktorý bol vedúci jazdec na Cheltenham Festival v roku 2007, keď jeho víťazi súčasťou mojej ceste De Solzen v Arkle Trophy a Katchit na Triumph Limitné, keby nešiel, pr etože trpia zlomeninou stavca pri páde z povedať, kedy do začínajúceho prekážku.Medzi jeho ďalšie veľké víťazstvo v pretekoch zahŕňali Limitné Champion na Katchit v roku 2008 a matka kráľovnej majster Chase na Voy Por ustedes v Unibet poker bonus roku 2007. džokej uviedol vo vyhlásení: "Hoci som vždy dúfal, vrátiť sa po nedávnej odbornej správy a majúci sa stretol s Dr. Hill z BHA, kvôli pokračujúcim otázok s krku a horných končatín nemám inú možnosť ako odísť. "

Unibet-Podrobnosti tu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.